Afsluiting schoenendoosactie 2022
1 december 2022

Afgelopen zondag 27 november is in de kerk de schoenendoosactie 2022 afgesloten met een FANTASTISCH resultaat. Op maandagmorgen 28 november heeft de definitieve telling van de dozen plaatsgevonden….en werden er 363 dozen geteld!

Wat was het weer bijzonder om de afgelopen weken als kerk en samen met de Nieuwe Park Rozenburgschool met deze actie bezig te zijn! Er werden tassen met spullen afgegeven, grote en kleine giften gedaan, prachtige, goed gevulde dozen ingeleverd, er werd geplakt, gecontroleerd, gevuld en er werden vele boodschappen gedaan om dozen mee te vullen.

Een grote groep mensen heeft ervoor gezorgd dat alle dozen in ruim een kwartier in de vrachtauto waren geladen, waarna ze naar Zevenhuizen werden vervoerd.  Daar worden ze verder klaargemaakt voor verder transport naar Oost-Europa.

En dan dit geweldige resultaat!

De school heeft 130 hele mooie dozen ingeleverd en 233 dozen zijn van de kerk! Aan verzendkosten is totaal 1370 euro gedoneerd!

Iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan dit resultaat:
heel hartelijk dank!

Namens de werkgroep schoenendoosactie
Corry, Eefke, Elisabeth, Joleen, Kristel, Lianne, Maaike, Petra, Edith

Hieronder staan nog een aantal foto’s die alleen zichtbaar zijn voor gemeenteleden die met gebruikersnaam en wachtwoord zijn ingelogd op de website. (Als je op de foto’s klikt krijg je een grotere versie te zien.)