Grote opkomst adventsmaaltijd
20 december 2022

Hoe fijn was het dat er dit jaar op 17 december weer een adventsmaaltijd kon worden georganiseerd. Dat bleek ook wel uit de – ondanks de winterkou – vele aanwezige gemeenteleden, die zich de maaltijd goed lieten smaken. 

Een enthousiast team van tieners stond paraat om de diverse gangen uit te serveren, geassisteerd door een aantal actieve volwassen gemeenteleden.

De avond werd muzikaal opgeluisterd door zang van Merlijn van Hoof, begeleid door Laurens de Visser aan de piano en het orgel, terwijl Atty de Bruin ons verraste met haar blokfluitspel.

Dominee Marianne Bogaard vertolkte de kerstvertelling ‘Zwarte Engel’ van Martin Walton. En natuurlijk werd er veel gezongen. Heerlijk hoor en ook extra fijn, want het was wel even wennen aan de ruimte met lagere temperatuur. Zelfs de wijn had het koud, maar de gezelligheid overheerste.

Aan het eind van de avond werden woorden van dank uitgesproken aan allen die deze avond weer mogelijk hadden gemaakt. Het initiatief lag bij Trudy van As-Roest en Sabina de Lange, die werden ondersteund door een enthousiast team en zeker niet in de laatste plaats de tieners.

Thea van Santen – Kloosterman