Huispaaskaarsen 2024
7 februari 2024

Ook dit jaar is er gelegenheid voor ieder die dit leest, om huispaaskaarsen te bestellen. 

Als Pasen thuisgevierd wordt, kan de eigen huispaaskaars worden aangestoken en het biedt de gelegenheid die kaars te branden bij gedenkwaardige momenten. 

De nieuwe Paaskaars die tijdens de viering van de Stille Zaterdag wordt binnengebracht, wordt gesierd met het reliëf van de Levensboom. In het boek Spreuken staat de levensboom symbool voor wijsheid en het boek Openbaring van Johannes verhaalt van een levensboom midden in de heilige stad Jeruzalem. 

Er is gelegenheid de huispaaskaarsen aan te steken aan het licht van de nieuwe Paaskaars tijdens de viering van de Stille Zaterdag en de Paasmorgen. 

De huispaaskaarsen zijn te bekijken op www.boca.nl (bij documentatie en catalogi) of vraag voorafgaand aan de kerkdienst op 11 februari om de brochure aan Annie van Hoof.  

Een bestelling kan worden doorgegeven tot en met uiterlijk 12 februari aan Annie van Hoof via annievhm@gmail.com of via 06 40582126. De huispaaskaarsen worden dan samen met de Paaskaars besteld, zodat er geen bijkomende verzendkosten zijn.  

Annie van Hoof