Kerkmaatjes Erik-Jan en Nadja
24 augustus 2023

Erik-Jan Teunissen ging op stap met Nadja van Muijen, Erik-Jan ruim 30 jaar lid en Nadja sinds 14 jaar lid van onze kerk. Nadja verhuisde uit Hillegersberg en kerkte daar tot ze ging verhuizen naar Kralingen en bij ons een fijne plek vond om de diensten bij te wonen, indien mogelijk en haar gezondheid het toestaat fysiek en ook vaak online.  

We gingen wandelen in het mooie gebied rondom de Parkkade met het park van Zochers, de opgeknapte villa van Perridon en de mooie volle Parkhaven met uitzicht op de woontorens van Zuid en het net aangekomen cruiseschip Aida. Mooie gesprekken en veel gemeenschappelijke interesses.  

Zoals het feit dat onze beide kinderen op het Erasmiaans Gymnasium zaten, weliswaar in een andere periode, maar toch en de gemeenschappelijke interesse in de stad Brussel, waar haar zoon woont en werkt en Erik-Jan regelmatig zowel zakelijk als privé komt.  

Daarnaast de bezoeken van Nadja aan de prachtige concerten in Pro Rege, waar veel plezier aan beleefd werd. Met vertrouwen dat dit wordt voortgezet in de Hoflaankerk hebben we deze kennismaking als waardevol omschreven en een volgende keer kunnen we elkaar in bekendheid de hand schudden, dankzij het mooie initiatief vanuit Kerkmaatjes.  

De foto ontbrak, omdat we tijdens de drukke gesprekken daar geen tijd voor hebben gehad. Een mooie aanleiding voor een volgende keer.