Kerkmaatjes Sjoerd en Henny
21 september 2023

Vandaag (14 september 2023) heb ik gezellig met Henny Koerselman afgesproken. We zijn bij mijn werk langsgegaan in Berkel & Rodenrijs. Ik werk in de horeca, dus gezellig lunchen was natuurlijk een mooie bijkomstigheid. We hebben het erg gezellig gehad en hebben elkaar beter leren kennen. Leuk om zo buiten de kerk om met elkaar af te spreken.  

Een leuk initiatief en leuk te horen hoe betrokken Henny is bij verschillende vrijwilligersprojecten, waar o.a. de voedselbank. Dat zit dan weer een beetje dicht tegen mijn werk aan, aangezien wij tenslotte ook gasten voorzien van eten. Ook leuk dat Leonard zijn eigen bedrijf heeft gehad en om te horen dat Henny zelf jaren bij de Rekenkamer gewerkt heeft. Altijd leuk om eens te horen hoe het er toen uit zag qua werk.  

Alles bij elkaar een erg gezellige middag met elkaar. Tot de volgende kerkmaatjes-actie volgend jaar ☺   

Sjoerd Mampaey 

Tot zover het verslagje van Sjoerd. Ik vul graag nog aan dat Sjoerd trotse eigenaar is van dat restaurant (en nog twee elders). Ik werd enthousiast rondgeleid. Ik was onder de indruk hoe flexibel en creatief hij zich door de coronatijd heeft heen geslagen. Verder was Sophia ook vrolijk aanwezig, Valerie was druk met haar mooie werk in de door haar opgerichte thuiszorgorganisatie ‘Omsorg’. Wat een actief stel!  

Henny Koerselman