Kristel Hillebrand
21 februari 2024

Lieve gemeenteleden, 

Laatst werd ik verrast door alle hartelijke en bemoedigende briefjes en een prachtige bos bloemen n.a.v. mijn ontheffing als jeugdouderling. Heel veel dank daarvoor! 

Het zal geen geheim zijn dat ik het allemaal graag anders had gezien. Met enthousiaste ideeën begon ik maar al snel ging hier de stekker eruit door mijn longcovid. Dat was een bittere pil! Gelukkig ging al het jeugd- en tienerwerk gewoon door waarvoor ik heel dankbaar ben. Ook kreeg ik vanuit de gemeente en kerkenraad alle steun en tijd. Uiteindelijk was de keuze om de taak terug te geven verdrietig, maar het gaf me ook rust. In de plek die vrij kwam is Martin gesprongen en daar ben ik zo blij mee! Binnenkort komen we samen om alles over te dragen.  

Voor nu wil ik u allen danken voor het vertrouwen wat u in mij gesteld heeft en alle steun die ik mocht ontvangen, via mail, post en telefoontjes. Helaas vraagt de kerkgang me teveel energie. Maar ik mis de gemeente! Daarom vond ik het heel leuk om de foto’s te ontvangen van de ontheffingsdienst. Gaandeweg hoop ik toch zo op te knappen dat ik weer vaker kan komen. Tot die tijd blijf ik verbonden, online en in gebed.  

Heel hartelijke groet, 
Kristel Hillebrand