Oproep orgelcommissie
12 juni 2022

We hebben een prachtig instrument in de Hoflaankerk. Dat komt niet in het minst door één van de belangrijkste ‘registers’ van het orgel, de akoestiek van het gebouw. Ik weet het, ik ben niet objectief, maar de collega’s die af en toe langskomen beamen het.

Al sinds jaren organiseert de orgelcommissie concerten op en rond het orgel. De laatste jaren is die commissie echter behoorlijk uitgedund. De leden van de commissie hebben geen van allen een directe band met de kerkelijke gemeenten. Dat is natuurlijk uit nood geboren, want wanneer er niemand binnen de kerk te vinden is, kijk je naar liefhebbers van buiten.

We bevinden ons nu op een punt waar bezinning noodzakelijk is: hoe gaan we verder, in welke samenstelling? We zijn op zoek naar input en man(vrouw) kracht. Het liefst met mensen die op één of andere manier zijn verbonden aan één van de kerkelijke gemeenten.

Uw ideeën of inzet zijn dus van harte welkom! Een idee spuien of het gesprek hierover aangaan is wat ons betreft helemaal vrijblijvend. Natuurlijk zijn nieuwe leden nodig, maar goede ideeën zijn ook zeer welkom.

We staan op een punt waarop we willen inventariseren en vooruit kijken. Taken liggen niet op voorhand vast. Dus draagt u muziek in de Hoflaankerk een warm hart toe en houdt u van organiseren, plannen, wervende teksten schrijven, sponsors werven, affiches maken of ophangen, fondsen aanschrijven, etc. etc? Dan horen we graag van u.

Met vriendelijke groet,

Wouter van der Wilt