Samen eten
1 mei 2024

De vooraankondiging op de agenda van de website was er al, maar nu dan het uitgebreidere bericht. We zetten in de Hoflaankerk de traditie van Samen Eten in Pro Rege voort om zo rond Koningsdag een wat oranje gekleurde maaltijd te verzorgen. We beginnen met linzensoep en bij de hoofdgerechten zit in ieder geval pilav (dat is rijst met perzik en kip). Marion moet nog kiezen wat ze gaat maken, maar zeker weten dat dat ook weer heerlijk gaat smaken. Lakshmi zorgt voor de soep en een dessert. Meer aanbeveling is niet nodig lijkt ons.  

Voor € 7 krijgt u een hele maaltijd en ook nog een drankje vooraf en koffie/thee toe.  

Op vrijdag 10 mei starten we om 18.00 uur met de maaltijd, vanaf half zes bent u welkom voor het drankje vooraf. Ingang via parkeerplaatsje Oudedijkzijde en bij mooi weer gaan we misschien wel aan tafel in de kerkzaal, en anders gewoon – ook gezellig – in de Onesimuszaal.  

Komende zondag 5 mei voor en na de late dienst kunt u zich weer opgeven bij een van de leden van de kookgroep en anders kunt u als vanouds tot woensdag nog Marion Steendam bellen of mailen (06 -16330696) of marionbuys@icloud.com) om u op te geven, zij kan ook helpen als u vervoer nodig heeft. We hopen dat we u ook dit keer weer kunnen begroeten. 

De dames van de kookgroep:  
Lakshmi Mani, Joke van Heijst, Qian Segers, Marion Steendam en Henny de Vos 

PS de volgende datum is 14 juni.