Schoenendoosactie: Geef een schat!
17 november 2022

Maandagavond 14 november: de tieners vullen met elkaar meer dan 50 dozen!  Dank jullie wel!!

De schoenendoosactie is in volle gang en we zijn weer blij verrast met alle bijdragen! Mooi geplakte dozen, schitterende van theezakjes geplakte sterren om de dozen mee te versieren, schriften, giften, zomaar een paar voorbeelden.

Dozen en andere bijdragen kunnen deze week nog worden ingeleverd. Tot en met zondag 27 november. Dan brengen we tijdens de dienst in de Hoflaankerk samen met de kinderen de gevulde en versierde dozen weer in de kerk.

We zoeken nog helpende handen voor maandag 28 november om 10.00 uur. Dan worden alle dozen bij de Hoflaankerk in de auto geladen. Met extra hulp staan de dozen zo in de auto en kunnen we ze naar het verzamelpunt in Zevenhuizen brengen. Iedereen die een half uur kan vrij maken is welkom!

Het rooster van de activiteiten voor de schoenendoosactie en onze aanwezigheid in de kerk staat op het ledenmenu van de website. www.protestantskralingen.nl

Dozen kunnen ingeleverd worden op zondag in de kerk (Pro Rege en Hoflaankerk) of bij één van ons. Ook kunnen we langs komen om dozen of spullen op te halen. Laat het weten!

Onze telefoonnummers:

Corry Toxopeus, 06 145 601 92 (financiën)

Edith Stapelkamp (010) 447 00 91 (coördinatie)

Elisabeth ter Hoeven (010) 447 28 88 (coördinatie)

De werkgroep schoenendoosactie

Corry, Edith, Eefke,  Elisabeth, Joleen, Lianne,  Petra