Zaterdagmiddag 25 september, start van het seizoen
20 september 2021

Eindelijk, het mág weer. We zijn erg blij dat we u en jou kunnen uitnodigen voor een barbecue op het kerkplein van de Hoflaankerk op 25 september a.s.
De inloop is vanaf 16.00 uur en we beginnen met koffie / thee én een eerste drankje gratis aan het begin van een muzikale quiz om 16.30 uur, dus kom op tijd! Om 17.30 uur start de barbecue.
Wilt u zich uiterlijk 19 september opgeven bij Trudy van As-Roest trudyroest@gmail.com of op 5 en 12 en 19 september na afloop van de kerkdienst bij de mensen van de feestcommissie. Meld dan ook gelijk voor vega of allergieën.
Een bijdrage in de kosten van 5 euro wordt gevraagd voor deelnemers vanaf 12 jaar, die u die zaterdag ter plekke contant betaalt. U krijgt daarvoor een strippenkaart voor allerlei heerlijks van de BBQ. Een drankje bij de BBQ is 1 euro. Ook hiervoor heeft u contant geld nodig!
Bij alle feestelijkheid en gezelligheid hebben we wel wat helpende handen nodig. We vragen een uurtje van uw tijd voor het:
• Serveren van dranken
• Grillen op de barbecues
• Opruimen na afloop. Kunt u daarbij helpen?

En natuurlijk is er op zondagmorgen 26 september om 10.00 uur in de Hoflaankerk een feestelijke start van het nieuwe kerkseizoen. Na de dienst wordt aansluitend de nieuwe website gepresenteerd.
Daarna gaan we aan de koffie met taart, cake of koek, gebakken door leden van de gemeente. Helpt u mee bakken? U kunt zich opgeven bij Annie van Hoof, annievhm@gmail.com tot 19 september a.s.

De feestcommissie hoopt op een gezellige middag en een inspirerende zondagmorgen met veel mooie ontmoetingen.

Een hartelijke groet, ook namens de kerkenraad: Annie van Hoof, Jan Haas, Sipke Sels, Trudy van As en Hennie van der Linden