Afscheid ds Ilse Hogeweg
15 april 2024

Onze predikant ds Ilse Hogeweg neemt binnenkort afscheid en dat laten we als gemeente van Protestants Kralingen niet zomaar voorbij gaan natuurlijk.

AFSCHEIDSAVOND
Allereerst bieden we haar een afscheidsavond aan op zaterdag 25 mei a.s. Inloop vanaf 19.30 uur in de kerkzaal van de Hoflaankerk, start 20.00 uur. Daar bent u allemaal van harte welkom.

CADEAU
En natuurlijk hoort bij een afscheid een cadeau. Wat daar precies van gekocht gaat worden, is nog niet helemaal bekend, maar dat gaat waarschijnlijk richting kunst. U kunt uw gift kwijt, graag vóór 19 mei, op bankrekeningnummer NL90 RABO 0373712081, Prot. Gem. Rotterdam Kralingen, o.v.v. cadeau ds. Ilse Hogeweg. U kunt ook bijdragen via de Appostel app. Of u kunt betalen via een QR-code door hier te klikken.

A4tje  
En natuurlijk willen we niet dat Ilse ons vergeet! Wilt u een A4tje maken voor Ilse met herinneringen, anekdotes, goede wensen én een foto van uzelf? Gedichten, tekeningen, etc., alles kan! Op zondag 5 mei krijgt u dat A4tje uitgereikt in de kerk met de vraag om dat naar eigen inzicht in te vullen.
U kunt ook (een aantal van) de volgende vragen gebruiken:

  • Typische Ilse:
  • Een leuke herinnering aan jou:
  • Dit ga ik aan je missen:
  • Dit is wat ik je wens:
  • Dit wil ik je nog zeggen:
  • Ilse in één woord:

Mocht u het A4tje niet ontvangen hebben, neem dan thuis een vel papier, vul het in en print het uit. Dit graag inleveren op 19 mei in de kerk bij Hennie van der Linden of anders in de brievenbus van Trudy van As, Prinses Julianalaan 12. Dan bundelen we dit tot een mooi vriendenboek. U kunt het ook meegeven aan wie dan ook, als het maar bij één van die twee terecht komt.

BLOEM
En zonder bloemen geen feest! Neem één onverpakte! bloem mee naar de afscheidsavond, zodat er een groot boeket gevormd en overhandigd kan worden.
 
Alles bij elkaar gaan we er voor zorgen dat het een mooie en voor Ilse onvergetelijke avond wordt.

Team Trudy, Annie, Sipke, Erik-Jan en Hennie