Gezocht voor de Voedselbank
28 oktober 2022

Voor de Voedselbank zijn we op zoek naar van die handige boodschappenkarretjes. Een goede rugzak is misschien ook een optie. Er is een aantal mensen voor wie het meenemen van de hele inhoud van de kratjes gewoon te zwaar is. Met soms een fles fris, een paar kilo aardappelen en andere boodschappen kan dat best zwaar worden. Dus mocht u nog een goed bruikbaar karretje of een rugzak over hebben, dan komen we die graag ophalen. Natuurlijk mag u hem ook een keer naar de kerk brengen.

En nu we toch aan het vragen zijn. Begin december maken we ook al een aantal jaren een tafel met allerlei kerstspullen om mee te nemen voor wie dat wil. Kerstversiering, kerstballen, mooie kaarsen, kaarsenhouders, alles wat je in een kerstsfeer kan brengen. Heeft u eigenlijk wel erg veel kerstballen of kerstspullen of wilt u nu eens een ander kleurtje in de kerstboom hangen, en is het allemaal nog wel heel en schoon, dan ontvangen wij graag uw materialen om anderen weer blij mee te maken. U mag ons daarvoor benaderen.

Namens de uitdelers,

Yvonne de Jong, Liesbeth de Boer
en Henny Koerselman (06 236 71918)

P.S. In oktober hebben we een paar extra acties gevoerd bij de Voedselbank. Daarover komt volgende week bericht op de website.