Kerkmaatjes Fien en Dorothea
2 oktober 2023

Op een heerlijke nazomerdag, om precies te zijn op 26 september, gingen Fien de Koning en ikzelf ons kerkmaatjes-uitstapje uitvoeren. Er stond eigenlijk al een principe afspraak om eens uitgebreid bij te praten onder het genot van.….maar daar was tot nu toe nog niet van gekomen, dus bleek kerkmaatje bij uitstek een geschikt moment.

Na eerst thuis van lekkere cappuccino’s te hebben genoten, sprongen wij, nou ja, springen is een beetje te optimistisch verwoord, op onze fiets. Weliswaar elektrisch, maar dat fietst tenslotte heel relaxed. Genietend van de zon en de natuur reden we via lusjes en al kletsend richting het restaurantje Woodz. Met uitzicht op de Kralingse Plas genoten we van een heerlijke lunch.

De tijd vloog om en hoe fijn was het om over allerlei onderwerpen die ons bezighouden van gedachten te wisselen. De culturele inslag bewaren we vast voor een andere keer. Tenslotte is kerkmaatje een mooi initiatief, maar andere momenten voor ontmoetingen kunnen natuurlijk altijd plaatsvinden.

Fien de Koning / Dorothea van Santen