Startzondag 18 september
15 september 2022

Graag presenteren we het programma voor de Startzondag. We mogen de start van het nieuwe kerkelijke seizoen weer echt samen vieren. Doet u en doen jullie mee? Soms is het nodig je van tevoren aan te melden, liefst zo snel mogelijk!

 • 9 uur – 9.30 uur: Gemeente in beweging

Work-out op muziek voor jong en oud met daarna een verkwikkende fruitsalade en gelegenheid om je op te frissen. Zo willen we het seizoen gezond beginnen. De oefeningen zijn aan te passen op elk niveau. Ook als je nooit sport kun je meedoen, aldus Leonie en Merlijn, die dit zullen leiden. Bij mooi weer buiten bij de Hoflaankerk.
Nadere informatie en aanmelden tot en met donderdag 15 september bij ds Marianne Bogaard: (010) 737 04 55, of per e-mail

 • 10 uur Startzondagdienst

Feestelijke kerkdienst waarin Pjotr de Koning wordt bevestigd tot diaken. Met medewerking van de Cantorij. Ds Ilse Hogeweg en ds Marianne Bogaard gaan in deze dienst voor. We nodigen iedereen van harte uit om zich kleurrijk te kleden!
Voor de kinderen is er een speciale XL Startdienst. Tijdens de kinder­neven­dienst, het koffiedrinken en de lunch bezoeken zij verschillende landen. Vrede is de thema van hun reis. We hopen dat alle kinderen mee­gaan op deze vredesreis!

 • Na afloop van de dienst feliciteren we de kersverse diaken Pjotr en schuiven we buiten of binnen aan voor koffie, thee of fris met poffertjes, die de tieners voor ons gaan bakken.
 • Na de dienst is er volop gelegenheid om bij de websitetafel
  – zich op te geven voor het ontvangen van de nieuwsbrief;
  – zich te laten fotograferen voor het smoelenboek op de website;
  – de allerallerlaatste Caleidoscoop in ontvangst te nemen: de uitzwaai Caleidoscoop (en misschien wilt u wat Caleidoscopen meenemen om die te bezorgen bij afwezige gemeenteleden?) 
 • 12.30 uur: Feestelijk en gezond ‘Soepenbuffet’

Met 3 verschillende soorten soep, waaronder een vegetarische soep! Met een variatie aan brood, ‘smeersels’ en een groene salade. Natuurlijk is er voor de liefhebbers een glas witte wijn of anderszins fris.
Graag aanmelden tot en met donderdag 15 september bij Trudy van As: 06 251 878 63 of via haar e-mail

Gaat u, gaan jullie zo met ons van start in het nieuwe seizoen en zo tevens op die 18e september de Vredesweek 2022 in?

Van harte welkom!
De Kerkenraad