Voedselbank; inzameling in natura
5 oktober 2021

Na het geweldige succes van de inzameling in mei willen we ook in oktober wat extra doen voor de cliënten van de voedselbank. In mei hebben we wel 2500 folders verspreid in Kralingen en heel veel respons gekregen. Nu beperken we ons tot u als gemeenteleden van Protestants Kralingen, samen met Kralingen West.
Er zijn op dit moment zo’n 55 huishoudens die op de lijst staan van het uitgiftepunt. De voedselbankpakketten zijn doorgaans aardig gevuld met verse groente en etenswaren. Daarom is het leuk om ons bij onze inzameling te concentreren op wasmiddelen (met voorkeur voor kleur), shampoo en doucheschuim. Juist die persoonlijke verzorgingsartikelen worden gemist, en dat zijn juist ook de wat grotere uitgaven. Als we allemaal wat meenemen, dan is er voor iedereen een mooi setje van spullen te maken.

Inzameling op de zondagen 10 oktober Hoflaankerk en 17 oktober in Pro Rege. Op zondag 17 okober is ook de diaconale (geld)collecte voor de Voedselbank.

Mocht het lastig zijn om spullen te brengen, we zijn altijd bereid om na een afspraak spullen op te komen halen, bel maar 06 23671918 (Henny de Vos).