12 april 2024 | 18:00 19:30
Hoflaankerk

Eerlijk gezegd is dit een van mijn favoriete maaltijden: shephard’s pie. We maken een vegetarische variant en een met lamsgehakt. En natuurlijk is er een frisse salade bij. Voor de kookgroep een niet al te ingewikkeld recept, weliswaar heel veel aardappeltjes te schillen, maar verder goed in grote hoeveelheden te maken. We hopen dat het voor u ook een favoriet is.

U bent van harte welkom de tweede vrijdag van de maand april, oftewel 12 april. Voor € 7 krijgt u een hele maaltijd en ook nog een drankje vooraf en koffie/thee toe. We zijn benieuwd wanneer we een nieuw record gaan vestigen met het aantal eters. Vorige keer waren we met 41 gasten, wat ontzettend gezellig en leuk is!

Om 18.00 uur starten we met de maaltijd, vanaf half zes bent u welkom voor het drankje vooraf. Ingang via parkeerplaatsje Oudedijkzijde en we gaan aan tafel in de Onesimuszaal.

Komende zondag 7 april voor en na de late dienst kunt u zich weer opgeven bij een van de leden van de kookgroep en anders kunt u als vanouds tot woensdag nog Marion Steendam bellen of mailen (06 16330696 of marionbuys@icloud.com) om u op te geven Zij kan ook helpen als u vervoer nodig heeft. We hopen dat we u ook dit keer weer kunnen begroeten.

De dames van de kookgroep:

Lakshmi Mani, Joke van Heijst, Qian Segers, Marion Steendam en Henny de Vos

PS de volgende datums zijn: 10 mei en 14 juni.