13 oktober 2023 | 18:00 19:30
Hoflaankerk

Al wel vier mensen hebben dezer dagen aan mij gevraagd: “En…. wanneer is er weer samen eten?” Oh wat is dat leuk en ja hoor, we hebben er ook zin in en staan alweer in de kookstand, want op vrijdag 13 oktober bent u van harte welkom in de Hoflaankerk. Als de temperatuur nog zo blijft als begin van deze week, dan willen we dit keer in de kerkzaal zelf eten. Eens kijken hoe dat bevalt.

Het was gezellig vorige keer (zie de foto), maar wel een hele trippel zo naar boven. Voor de winterdagen zal dat toch wel de keuze zijn, want de kerk verwarmen voor alleen het eten, is een beetje duur met de nog steeds hoge energiekosten – ook al vergeten we dat een beetje op deze zachte herfstdagen.

We gaan macaronischotels maken, van alles wat, groenten erbij, kaas, een schotel met vlees en ook een zonder vlees. Voor het nagerecht hebben we weer de hulp van Tineke van der Ziel ingeroepen. Zij gaat vast iets heerlijks maken. U bent van harte welkom vanaf half zes. Om 18.00 uur starten we met de maaltijd. Zoals altijd kunt u zich komende zondag opgeven bij een van de leden van de kookgroep. Kosten € 6,00. Graag zoveel mogelijk gepast betalen! Ingang via parkeerplaatsje Oudedijkzijde.

En in november wordt het de derde vrijdag, dus 17 november. Noteer het maar vast.

De dames van de kookgroep:

Lakshmi Mani, Joke van Heijst, Qian Segers, Marion Steendam en Henny de Vos