08 maart 2024 | 18:00 19:30
Hoflaankerk

Na die Hollandse stamppotten wordt het weer hoog tijd voor wat exotischer gerechten. Alhoewel, op het menu staan rijstvariaties en dat is toch eigenlijk ook wel behoorlijk ingeburgerd eten. Maar natuurlijk gaan we het wel afwisselend maken: kruidig en minder kruidig, met vlees en zonder vlees. Natuurlijk met verse groenten. Kortom, het wordt weer feestelijk.

Tineke van der Ziel gaat het dessert verzorgen, dus dat wordt ook zeker weer bijzonder lekker. U bent van harte welkom de tweede vrijdag van de maand maart, oftewel 8 maart. Voor € 7 krijgt u een hele maaltijd en ook nog een drankje vooraf en koffie/thee toe.

Om 18.00 uur starten we met de maaltijd, vanaf 17.30 bent u welkom voor het drankje vooraf. Ingang via parkeerplaatsje Oudedijkzijde en we gaan aan tafel in de Onesimuszaal.

Komende zondag 3 maart na de vroege dienst kunt u zich weer opgeven bij een van de leden van de kookgroep en anders kunt u dit keer zich tot woensdag nog bij Henny de Vos opgeven (06 23671918 of henny@koerselvos.nl), zij kan ook helpen als u vervoer nodig heeft.

De dames van de kookgroep: Lakshmi Mani, Joke van Heijst, Qian Segers, Marion Steendam en Henny de Vos

PS De volgende datums zijn: 12 april, 10 mei en 14 juni.