08 september 2023 | 17:30 19:30
Hoflaankerk

We gaan weer starten met het samen eten. Vrijdag 8 september, ontvangst vanaf half 6 en start van de maaltijd zo ongeveer 6 uur. Het is best een beetje spannend, want waar gaan we nu in de Hoflaankerk zitten: Onesimuszaal, kerkzaal of zijn er nog meer mogelijkheden? We moeten het eigenlijk nog bedenken. En wat zullen we eten?

Deze week – na het schrijven van dit bericht – steken de koks de hoofden bij elkaar en gaan we bedenken wat we de komende maanden willen gaan bereiden. De oven uit Pro Rege is overgekomen naar de Hoflaankerk, dus vast ook een keer ovenschotels. Maar wat gaat daar dan in zitten? Laat u zich deze keer nog maar verrassen door de koks: een verrassingsmenu, ook in chique restaurants wordt dat aangeboden. We gaan niet voor minder!

Opgeven kan als altijd de zondag voorafgaand, dus 3 september na de kerkdienst bij een van de leden van de kookgroep. En anders tot en met woensdag bij Marion Steendam (06 16330696 of marionbuys@icloud.com). Zo nodig is via haar ook vervoer te regelen.

U bent welkom via de ingang op het parkeerterreintje van de kerk (kant Oudedijk 2). Kosten € 6,00.

Laksmi Mani, Marion Steendam, Joke van Heijst, Qian Segers, Henny de Vos