17 april 2022 | 6:20 9:30

Paasmorgen

In het donker gaan we naar de Kralingse Plas. In de stilte van de Paasmorgen zien we het licht worden, tot het moment dat we echt kunnen be-amen dat de dag is aangebroken. Op dat moment lezen we het Paasevangelie en zingen een Paaslied. De Heer is opgestaan!

Het is of de Paasboodschap nog meer binnenkomt als je zo letterlijk de overgang ervaart van de nacht naar de dag en de zon ziet opkomen. Welkom om dat mee te maken! We verzamelen om 6.20 uur bij de Plas aan de kant van de molens. Dan begint de ochtendschemering.

Wil je meedoen? Meld je dan via de mail of de app bij ds. Marianne Bogaard m.bogaard@protestantskralingen.nl / 0683532189. Als de Paasmorgen helemaal is aangebroken wandelen we samen naar de Hoflaankerk voor een kop koffie, ruim op tijd voor het Paasontbijt. Eerst nog even naar huis gaan kan natuurlijk ook.

Paasontbijt

Voor wie de zon al zag opkomen én voor wie net wakker is: op de Paasmorgen is er voor iedereen een Paasontbijt in de Hoflaankerk! Om 8.30 uur ontmoeten we elkaar aan tafel voor een feestelijk ontbijt. Er zijn speciale activiteiten voor de kinderen door de kindernevendienst. Fijn dat dat allemaal weer kan!

Om te weten hoeveel eieren, matzes, broodjes etc. nodig zijn is het nodig om je op te geven. Dat kan bij Marieke Bukman fm.bukman@gmail.com / 010-4562387 of Irene Jonker i.jonker39@gmail.com / 010-5915568