09 februari 2024 | 17:30 19:30
Hoflaankerk

We zijn benieuwd of we met het menu van stamppotten weer evenveel gasten kunnen ontvangen als de vorige maaltijd met de soepen. Wat een feest was dat. Ons plan is om hutspot, boerenkool en zuurkool te maken. Gewoon ouderwetse stamppotten met natuurlijk wel weer een ‘twist’ van de kookgroep. Een van de stamppotten zal vegetarisch zijn.

Vorige maaltijd hebben we al aangekondigd dat de prijs naar € 7 gaat. Ook onze boodschappen zijn duurder geworden het afgelopen jaar en de reserves van de kookgroep slonken hard. U krijgt voor dat bedrag ook nog een drankje vooraf en koffie/thee toe.

Van harte welkom weer op 9 februari vanaf half zes. Om 18.00 uur starten we met de maaltijd. Ingang via parkeerplaatsje Oudedijkzijde en gaan aan tafel in de Onesimuszaal. We hopen tot dan!

Komende zondag 5 februari na de vroege dienst kunt u zich weer opgeven bij een van de leden van de kookgroep en anders kunt u altijd tot woensdag nog naar Marion Steendam bellen of mailen (06 16330696 of marionbuys@icloud.com) om u op te geven, zij kan ook helpen als u vervoer nodig heeft.

De dames van de kookgroep: Lakshmi Mani, Joke van Heijst, Qian Segers, Marion Steendam en Henny de Vos

PS de volgende datums zijn: 8 maart, 12 april, 10 mei en 14 juni.