04 april 2024 | 10:00 11:30
Oosterkapel

Lieve mensen,

Graag nodigen we u uit voor de Prinsenlandkring volgende week, namelijk op donderdag 4 april 2024 in de Oosterkapel.

Op donderdag 7 maart jl. werden we door Joachim Keppel mee op reis genomen naar India. Van zijn vier weken durende verblijf in een klooster (de ‘ashram’) aldaar, kwamen heel bijzondere beelden voorbij. De diverse onderdelen van de reinigingskuur van het hele lichaam (de ‘panchakarma’) waren over een reeks van dagen verspreid, het geheel stond onder toezicht van twee Indiase artsen. Zij hadden niet alleen de reguliere studie geneeskunde voltooid, maar beschikten tevens over de lokale medische kennis. Vanuit die speciale combinatie onderging een ieder de dagelijkse gezondheidschecks. Zo kon je je in volkomen ontspanning overgeven aan de opeenvolgende behandelingen. En daarna…je voelt je als herboren in deze gastvrije habitat, en ongekend senang!

Waarover gaat het komende week? Onlangs was er een gemeente-avond over de herinrichting van de kerk. Op die avond is een ontwerp gepresenteerd. Samen kijken we daar nog eens naar. Wat zijn de veranderingen?
Daarnaast gaan we het hebben over kerken die voor ons veel betekend hebben. Wat maakte ze bijzonder? Wat hebben ze ons gebracht? Ds. Marianne Bogaard leidt het gesprek.

Zoals altijd is er vanaf 9.30 uur koffie en thee, met dank aan Cobi. U bent van harte welkom!

Met warme groet,
Hennie, Laurens en Elsa