10 april 2024 | 15:00 16:30
Hoflaankerk

Vorige maand zijn we voorzichtig gestart met het openstellen van de kerk op een woensdagmiddag. Het was de wens vanuit de gemeente om de Hoflaankerk meer open te stellen voor activiteiten in en om de kerk. 

Nu was er de eerste keer nog niet erg veel reclame voor gemaakt en het viel ook nog samen met de biddag, waardoor dat zeker voor de mensen van Hervormd Kralingen wat veel werd. Zij hadden later diezelfde middag ook nog een maaltijd te verzorgen.  

Maar degenen die er wel waren hebben het heel gezellig gehad. Er werd gepraat (vast ook wat sterke verhalen uitgewisseld), er werden spelletjes gedaan (dat was lang geleden voor sommige deelnemers) en er was lekker koffie en thee. 

We zijn vast van plan dit nog even vol te houden en straks met zomerweer hopen we lekker buiten te kunnen zitten. Kom vooral dus langs voor even wat anders, een gesprekje, een spelletje of gewoon kijken naar wat anderen doen.  

U bent van harte welkom, inloop vanaf 14.30 uur. Om 15.00 uur hebben we dan vast weer een gezellige club mensen bij elkaar. Er is koffie, thee, limonade en een koekje. Er zijn spelletjes om samen te doen, maar er moet niets. Iedereen, jong en oud is welkom. 

De bijeenkomst is in de Onesimuszaal, ingang via de achterzijde van de Hoflaankerk.  

Ook uw vriend/vriendin en buur is van harte welkom. 
Liesbeth de Boer, Nel Frankhuizen, Corry Toxopeus en Henny Koerselman