Kerkenraad

ds Marianne Bogaard

ds Marianne Bogaard

Predikant

Marianne Bogaard is predikant

Hier komt een Quote van Marianne

Tijdens mijn theologiestudie woonde ik in het centrum van Groningen, met uitzicht op de Martinitoren. Als predikant was ik thuis in Paramaribo (Hervormde kerk van Suriname), Eenrum (Protestantse Gemeente Halfambt), Amstelveen en nu in Rotterdam-Kralingen. Het is bijzonder om steeds weer in een andere context te ontdekken hoe mensen leven en geloven. Al die plekken hebben mij gemaakt tot de vrouw en voorganger die ik ben. 

Veelkleurigheid hoort voor mij bij de kerk, en die vind ik gelukkig in ruime mate in Kralingen en zeker in Rotterdam. Ik ben graag voor ieder aanspreekbaar om op zoek te gaan naar bronnen van geloof en vertrouwen. Om vanuit die bronnen bij te dragen aan een wereld waarin iedereen mee telt. De Bijbel speelt daarin een belangrijke rol: oude teksten blijken vaak verrassend actueel! 

In de kerkdienst komt dat allemaal samen: die gaat over God én over onszelf, over Jezus én over onze samenleving. Zo is de kerk een plaats om persoonlijk op te laden, maar ook een plaats om erover na te denken wat jij te geven hebt. Wie je ook bent.

Wil je eens doorpraten? Maak gerust contact!

Contactgegevens
Marianne Bogaard
m.bogaard@protestantskralingen.nl
tel. 06 – 83532189 (ook Whatsapp)