Benefietmiddag armoedebestrijding
17 november 2023

Online veiling en benefietmiddag voor armoedebestrijding in Rotterdam

Rode Kruis en Platform L&R slaan handen ineen: online veiling en benefietmiddag voor armoedebestrijding in Rotterdam

Steeds meer mensen in Rotterdam hebben niet genoeg geld om eten te kopen. Om geld op te halen voor mensen die niet rond kunnen komen, wordt door Platform L&R een online veiling en een benefietmiddag op zondag 17 december in de Arminiuskerk georganiseerd. Het opgehaalde geld gaat in de vorm van boodschappenkaarten naar de voedselhulp die het Rode Kruis duizenden Rotterdammers biedt.


๐——๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ท๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ท๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท?

We hebben veel leuke, interessante, mooie Rotterdamse producten en activiteiten. Zo veilt de 14-jarige wereldkampioen kickboksen Amira Tahri een clinic kickboksen voor jonge meiden. Kun je trouwen in de Laurenskerk Rotterdam , op minivakantie op de @SSRss Rotterdam, is er een heus fout kerstschort, een hele kaas van de Rotterdamse Floating Farm Rotterdam, een groot kerststuk, zijn er kunstwerken, massages, uitstapjes naar musea en restaurants, sportlessen en nog veel meer.

Bekijk de kavels op www.noodhulprotterdam.nl, registreer jezelf en doe een bod.


๐——๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐Ÿญ๐Ÿฌ๐Ÿฌ% ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ด๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—น! Dank!